Пряний рулет зі свинини з часником: рецепт простого і швидкого приготування в домашніх умовах

приготування:

Розігріти духовку до двохсот градусів. Бажано брати нежирну свинину, де дуже тоненький шар сала і жиру. Якщо на шматочку багато жиру, то частково його необхідно зрізати. Пошкребти шкурку ножем, м’ясо добре промити, обсушити. Розрізати свинину уздовж, що не дорізаючи 1 сантиметр до кінця.

Розгорнути Шматок м’яса стане тонше, але довше. Покласти м’ясо на столі вниз шкурою. Розчавити часничок, змішати з сіллю. Насипати в часникову суміш мелений перець, орегано, пластівці червоного перцю. Натерти м’ясо. Скрутити м’ясо щільно рулетом, шкурка повинна бути зовні. Обмотати міцною ниткою.

Загорнути отриманий рулетик в фольгу, складену в декілька шарів. Покласти на деко з гратами. Надіслати на кілька годин в духовку. Проткнути м’ясо тоненьким ножем в центрі. Якщо просочився прозорий сік, значить, рулетик готовий. Щоб шкірка не була жорсткою, рулет повинен лежати шкіркою вниз. Обмазати пряний рулет зі свинини виділеним соком, знову покласти в духовку хвилин на двадцять п’ять.
Приємного вам апетиту!

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours

*

code