Фірмові рецепти млинців від кухаря костянтина івлєва

Масляна – час побалувати себе найсмачнішими, ніжними, незвичайними млинцями. Шеф-кухар Костянтин Івлєв і компанія "Будиночок в селі" діляться з вами чудовими рецептами російського страви.

Фірмовий рецепт млинців

Інгредієнти:

Молоко «Будиночок в селі» 1л
Цукор пісок 175 гр
Сіль 25 гр
Масло рослинне 500 мл
Яйце 10 шт
Борошно вищого гатунку 475 гр

Всі продукти ретельно перемішати і випікати на сковороді без масла. Найкраще підійде сковорода діаметром 20 см.

Млинці з підкопченим лососем і вершковим кремом з хріном

Інгредієнти:

Млинці 3 шт.
П / ф підкопчений лосось 70гр.
Сливки «Будиночок в селі» 33% 50гр.
Хрін вершковий 15гр.
кріп 5гр.
Цедра лимона 1/6 шт.
Рожевий перець 0,1мг.
Лосось свіжий філе / п / ф підкопчений лосось: 100гр.
Оливкова олія 10гр.
Сіль / перець за смаком
Розмарин свіжий 1 гілка

Спосіб приготування:

1) Посоліть лосось і змастіть оливковою олією

2) Загорніть лосось в гілки розмарину

3) На фольгу покладіть лист пергаменту зверху покладіть лосось з розмарином

4) Всі поставте в розігріту духовку на 15 хвилин при 180 градусах

5) Чи не розгортаючи, дайте охолонути

6) Розгорніть і звільніть від гілочок розмарину лосось

7) Поламайте на кілька шматочків лосось

8) Збийте вершки в густу піну і змішайте з хріном

9) Кріп розберіть на гілочки і прикрасьте готову страву

Готові млинці укласти на страва, в центр викласти шматочки риби і покласти на рибу готовий крем, прикрасити кропом і посипати подрібненим рожевим перцем.

Млинці з мандаринами, лаймом і сиром

Інгредієнти:

Млинці 3 шт.
Філе мандарина (консервовані або свіжі) – 100гр.
Сир «Будиночок в селі» 9% – 80гр.
Сливки «Будиночок в селі» 33% – 40гр.
Цедра половини лайма.

Спосіб приготування:

1. Приготуйте млинці улюбленим для вас способом. Порада: скористайтеся фірмовим рецептом Костянтина Івлєва.

2. Відкиньте мандарини на сито, щоб стік сік.

3. Збийте вершки в густу піну.

4. Натріть цедру лайма.

Готові млинці викладіть на страва, в центр помістіть сир. Зверху покладіть філе мандарина, прикрасьте збитими вершками і цедрою лайма.
Дізнатися всі тонкощі і хитрощі випікання головного масляного лакомства- духмяних млинчиків – ви можете на святковому сервісі «Гаряча лінія Масляної». «Гаряча лінія Масляної» відкрита до 18 лютого, з 9:00 до 21:00 за московським часом. Зв’язатися з операторами можна будь-яким зручний для вас способом: зателефонувавши за номером 8 800 333 54 64 або відправивши повідомлення на номер 8 985 579 02 24 в мобільних месенджерах WhatsApp, Viber, Telegram, Skype, в тому числі і у вигляді голосового повідомлення.

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours

*

code