Яблука – самі по собі продукт дієтичний, адже стільки дієт включає їх в свої раціон, є навіть окремі дієти, в яких яблуко виступає основою. Про користь яблука можна говорити дуже і дуже довго. Якщо вам набридли звичайні свіжі яблука і страви з них, тоді можете приготувати страву, походящей від них – фаршировані яблука в духовці. Це вишукане страва, при правильному приготуванні може позмагатися з кращими десертами французьких ресторанів.
Для приготування цієї страви вам знадобитися:
1) Кілограм яблук
2) Півкілограма сиру (5% – страва же дієтичне)
3) 50 грам меду
5) Сухофрукти (переважно родзинки)
Етап перший – підготовка .
моєму яблука. Яблука фаршировані сиром, а значить потрібно очистити місце для сиру – акуратно виколупати ножем серединки, залишивши при цьому досить яблука.
Моєму сухофрукти і замочуємо їх гарячою водою на 10 хвилин.
Готуємо фарш – для цього змішайте сир, мед, яйце і покладаючи набряклі сухофрукти. Маса вийде однорідний, якщо ви будете змішувати це міксером протягом 5-7 хвилин. Якщо хочете більш ароматну начинку, тоді покладіть трохи екстракту ванілі.
Етап другий – начинка .
У підготовлені яблука кладемо сир з сухофруктами так, щоб начинка трохи виглядала з яблука.
Етап третій – запікання .
Викладаємо начинені яблука на фольгу, попередньо розкатану за формою. Яблука потрібно укласть так, щоб вони не торкалися один до одного і щоб між ними було достатньо простору – так вони приготуються равномерней і аромат буде сильніше.
Готові яблука розкладіть по тарілках, полийте медом і прикрасьте листочками м’яти. Це неймовірно ніжний і смачний десерт. До того ж, здоров’ю принесе тільки користь та й фігурі особливо не зашкодить.
Фаршировані яблука, яблука фаршировані сиром, фаршировані яблука в духовці
+ There are no comments
Add yours